Siirry suoraan sisältöön

Nyt tehdään tikusta asiaa!

Raudanmaalla alkaa Tikusta asiaa-tapaamiset perjantaisin helmikuun alusta, klo: 11–12. Tapaamisia emännöin minä Anna-Leena. Ensimmäinen tapaaminen on huomenna 3.2. Raudanmaan kyläosuuskunta tarjoaa osallistujille kahvin tai teen ja tapaamisen jälkeen voit halutessasi lounastaa kahvila Mäyrässä.

Tapaaminen on tarkoitettu kaikenikäisille. Mukaan saa tulla kahvittelemaan joka kerta ja vaihtamaan kanssani kuulumisia maailman menosta, tai vain silloin kun aihe kiinnostaa. Tapaamisen aikana lapset voivat puuhastella liikuntasalin temppuradalla tai väritellä värityskuvia. 

Tapaamiset aloittaa 3.2 Pirjo Koskinen. Pirjo tulee kertomaan Oriveden reumayhdistyksen  toiminnasta ja samalla esittelee omia Hyvä Olo Rind palveluitaan.

Seuraavana perjantaina 10.2. SPR Kangasalan osasto tulee kertomaan yhdistyksen toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista.

17.2. Pirkanmaan muistiyhdistyksestä Anu Heinonen tulee kertomaan yhdistyksen toiminnasta, muistisairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä.

Jos sinulla on vinkata ehdotuksia siitä kenet tai mitä haluaisit tapaamisen aiheeksi, niin voit  lähettää viestiä tai kertoa paikan päällä.

Tervetuloa 💚

Vierailut1910