Siirry suoraan sisältöön

Tutustu tarkemmin Pikkupihan eläimiin kesällä 2024

 Lastenmaatila Pikkupiha on eläinpiha Kangasalla Raudanmaalla. Pikkupihan alue on pääsymaksullista aluetta ja eläimiä pääsee tapaamaan Pikkupihan pääsylipun ostaneet asiakkaat. Pikkupihaan kuuluu aidattu alue, jossa suurinosa eläimistä asuu, sekä lisäksi erillinen Pupula rakennus, jossa kesäaikaan asuvat marsut, mutta talvella tilassa vilistävät myös puput. Pikkupihan pääsylippuja voi ostaa ennakkoon verkosta tai paikan päältä kahvila Mäyrästä. Pikkupihan pääsylippu on 8 € hengeltä (0 – 2 v. maksutta). Ennakkolippua vastaan saat kahvila Mäyrän kassalta pääsylippurannekkeen.

Osta pääsylippusi tästä: verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Pikkupihan ohjattu maksuton eläintenhoitajakierros päivittäin (ti-la) klo 10 ja 14, alkaen 4.6.2024

Pikkupihan pääsylipun ostaneet asiakkaat pääsevät päivittäin (ti-la) Pikkupihan eläintenhoitajan mukaan maksuttomalle ohjatulle kierrokselle klo 10 ja klo 14. Eläintenhoitajamme kertoo sinulle, keitä Pikkupihalla asuu. Kuulet myös hiukan tarkemmin eläinten persoonista, hoidosta, sekä tietysti eläinten oikeaoppisesta kohtelusta. Tällä kierroksella ei mennä sisälle eläinten aitauksiin, vaan kierretään yhdessä, ohjatusti Pikkupihan alue ja eläimet.  Kierros kestää noin 30 min. Kierros lähtee Pikkupihan portilta, kaarikäytävän alta klo 10.00 ja klo 14.00.

Ohjattu eläintenhoitajakierros ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai varausta!

Pikkupihan eläinaktiviteetit alkaen 4.6.2024

Yksityisiä, sinulle, perheellenne tai kaveriporukallenne varattavia erityisiä Pikkupihan eläinhetkiä voivat varata Pikkupihan pääsylipun ostaneet asiakkaat. Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon verkosta tai paikan päältä kahvila Mäyrästä. Pikkupihan pääsylippu on 8€ hengeltä (0 – 2 v. maksutta). Ennakkolippua vastaan saat kahvila Mäyrän kassalta pääsylippurannekkeen.

Erityiset Pikkupihan Eläinhetket voi ja kannattaa varata ennakkoon verkossa, mutta vapaita aikoja voi myös kysyä Pikkupihan eläintenhoitajilta paikan päällä.

Varaa oma Eläinhetkesi verkosta:

verkkokauppa: kaikki maksulliset eläinaktiviteetit

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Pikkupihan hevoshetket kesälle 2024:

Pikkupihan hevoshetket ovat erityisiä hetkiä, jotka voit varata itsellesi tai pienelle porukalle. Hevoshetken mahdollistaa eläintenhoitajamme, joka on tukenasi eläinkohtaamisen aikana ja varmistaa että sinulla ja eläimellä on hyvä olla. Eläintenhoitajallemme kannattaa kertoa erityistarpeista tai liikkumisen rajoitteista, jotta pystymme mahdollistamaan sinulle elämyksen tarpeesi huomioiden. Hevoshetki on sinua ja miniatyyrihevosiamme varten, nauti erityishetkestäsi.

Hoitohetki: 10 € / ryhmä (ryhmäkoko  max. 2 henkeä)

Tämä sopii perheen pienimille, sekä niille, jotka eivät ole vielä niin tottuneita hevoseläimiin tai vain minihevosten seurassa viihtyville. Heppaharjaus sopii myös liikuntarajoitteisille.

Saat rauhallisen hetken minihevostemme kanssa. Halailla, harjailla tai letittää hevosten harjaa ja häntää, sekä tietysti ottaa lopuksi muistoksi kuvan itsestäsi hevosen kanssa. Hoitohetki kestää noin 20min.

Pikkupihan eläintenhoitaja on mukana tukemassa ja ohjaamassa koko ajan.

Hoitohetkiä on varattavissa päivittäin max. 2kpl, klo:11.00 ja 12.00

Varaa oma Hoitohetkesi tästä:

verkkokauppa: Hoitohetki

Huomioithan, että hoitohetken voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Ratsastus: 15 € / henkilö

Tämä sopii ratsastusharrastuksesta haaveilevalle tai jo hiukan ratsastusta harrastaneelle lapselle. Ratsastus tehdään Paula- ponilla ja ratsastajan painorajoitus on 40 kg.

Ratsastus toteutetaan talutusratsastuksena tai niin että ohjaajamme kulkee vierelläsi. Ohjaajamme arvioi ratsastustaitosi yksilöllisesti paikan päällä. Ratsastushetki kestää noin 20min ja se toteutetaan maastoratsastuksena rauhallisella kylätiellä.

Pikkupihan eläintenhoitaja on mukana tukemassa ja ohjaamassa koko ajan ratsastajaa.

Ratsastushetkiä on varattavissa päivittäin max. 3 kpl, klo:14.30 , 15.00 ja 15.30

Varaa oma Ratsastushetkesi tästä:

verkkokauppa: Ratsastus

Huomioithan, että ratsastuksen voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Heppahetki: 20 € / ryhmä (ryhmäkoko max.5 henkeä)

Tämä sopii henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta hevosista ja niiden käsittelystä. Heppahetki toteutetaan hevosaitauksessa, jossa paikalla on koko Pikkupihan hevoslauma, pienimmästä Papu hevosesta, suurimpaan Paula poniin.

Saat erityisen hetken, rauhassa hevosten kanssa noin.20min rapsutellen tai harjaillen hevosia, tai muuten viettäen hevoslauman kanssa aikaa, niiden omassa aitauksessa.

Pikkupihan eläintenhoitaja on mukana aitauksessa koko teille varatun ajan.

Heppahetkiä on varattavissa päivittäin max. 2 kpl, klo: 11.30  ja 12.30

Varaa oma Heppahetkesi tästä:

verkkokauppa: Heppahetki

Huomioithan, että Heppahetken voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Talutus: 20 € / ryhmä (ryhmäkoko max.10 henkeä)

Tämä sopii henkilöille, joilla on jo jonkin verran kokemusta hevosista ja niiden käsittelystä. Talutushetken voi varata yhdelle hengelle tai mukaan voi lähteä useampi henkilö. Talutus reitti kulkee tien yli Kautialan uimarantaan, jossa hevoset pääsevät vähän polskimaan niin halutessaan. Reitti on rauhallista kylätietä, mutta tien ylitys ja hevosten taluttaminen vaatii osaamista hevosen käsittelystä, sekä taitoa olla hevosten kanssa.

Talutus kestää noin 30min ja siinä kävellään noin 1km matka. Poneja lähtee kävelylle aina kaksi kappaletta. Pikkupihan eläintenhoitaja on mukana tukemassa ja ohjaamassa sinua tai ryhmää koko ajan.

Talutushetkiä on varattavissa päivittäin vain 1 kpl, klo:16.00

Varaa oma Talutushetkesi tästä:

verkkokauppa: Talutus

Huomioithan, että Talutushetken voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Pikkupihan eläinhetket 2024:

Pikkupihan eläinhetket ovat erityisiä hetkiä, jotka voit varata itsellesi tai pienelle porukalle. Eläinhetken mahdollistaa eläintenhoitajamme, joka on tukenasi eläinkohtaamisen aikana ja varmistaa että sinulla ja eläimellä on hyvä olla. Eläintenhoitajallemme kannattaa kertoa erityistarpeista tai liikkumisen rajoitteista, jotta pystymme mahdollistamaan sinulle elämyksen tarpeesi huomioiden. Eläinhetki on sinua varten, nauti erityishetkestäsi eläinten seurassa.

Aasihetki: 10 € / ryhmä (ryhmäkoko max.2 henkeä)

Tämä sopii kaikille, jotka haluavat rauhoittua hetken aasien pohdiskelevassa ja kuuntelevassa seurassa. Aasihetki toteutetaan aasiaitauksessa, jossa paikalla on sekä Bella, että Aiko. Aasihetki toteutetaan istuskellen tuolilla ja odottaen, että aasit tulevat luoksesi. Aasit ovat hyviä kuuntelijoita ja vaistoavat herkästi mielialasi. Aasihetki rauhoittaa kehon ja mielen ja sopii tästä syystä sekä lapsille, että aikuisille. Aasihetki sopii myös liikuntarajoitteisille.

Saat viettää erityisen hetken, rauhassa aasien kanssa noin 20 min.

Pikkupihan eläintenhoitaja on lähettyvillä, mutta saat viettää hetken rauhassa, vain aasien seurassa. Kerrotut salaisuudet ja murheet jäävät siis vain teidän välillenne.

Aasihetkiä on varattavissa päivittäin max. 2kpl, klo: 10.30  ja 13.00

Varaa oma Aasihetkesi tästä:

 verkkokauppa: Aasihetki

Huomioithan, että Aasihetken voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Lammashetki: 20 € / ryhmä (ryhmäkoko max. 5 henkeä)

Pikkupihan lammaslaumaan kuuluu oinas Jaakob, sekä 3 uuhta Inkeri, Ilta ja Ilona, sekä keväällä 2024 syntyneet karitsat. Koska lammas on pakoeläin, on Lammashetkessä tärkeää, että istut lammasaitauksen kivillä ja odotat, että lampaat tulevat luoksesi. Saat mukaasi muutaman leivänpalan, jota saa lampaille syöttää, pieninä palasina. Lampaat ovat persoja leivälle, mutta voivat sairastua suuresta määrästä leivässä olevaa hiilihydraattia.

Lampaiden turkin lanoliini on rasvaa, jota käytetään ihovoiteissa. Lammashetkestä mukaansa saa muistona käsiin vähän lanoliinia, sekä lampaan tuoksun, joka vielä kotonakin muistuttaa ihanasta eläinkohtaamisesta Pikkupihan lammaslauman kanssa.

Pikkupihan eläintenhoitaja on lähettyvillä, mutta saat viettää hetken rauhassa, vain lampaiden seurassa.

Lammashetkiä on varattavissa päivittäin max. 4kpl, klo:10.30, 11.30, 13.00 ja 13.30

Varaa oma Lammashetkesi tästä:

verkkokauppa: Lammashetki

Huomioithan, että Lammashetken voivat varata vain Pikkupihan pääsylipun lunastaneet henkilöt.

Osta Pikkupihan pääsylippusi ennakkoon:

verkkokauppa: Pikkupihan pääsylippu

Views: 173