Aukioloajat

Pikkupihan Pupukahvilan avajaiset lauantaina 12.2.2022 klo 12-19! 

Pupukahvila on avoinna 14.2.2022 lähtien seuraavasti:

ma-to 10-16, pe 10-19 ja la 12-19 

Pupukahvila sijaitsee idyllisessä Sammaliston piharakennuksessa. Täällä pääset tapaamaan puput ja marsut ympäri vuoden. Sisäänpääsymaksu on 3 vuotta täyttäneiltä 3€/hlö. Sisäänpääsymaksu sisältää yhden pupujen/marsujen herkkukipon per seurue. Sisäänpääsymaksu oikeuttaa 20 minuutin oleskeluun Sammalistossa. Eläinten tila on erotettu polvenkorkuisella matalalla aidalla. Mikäli eläimet haluavat, ne tulevat silitettäviksi ja syömään kädestä herkkuja, aitaukseen ei kuitenkaan ole luvallista mennä sisälle. 

Liput ostetaan päärakennuksesta Kahvila Mäyrästä, joka on auki myös talviaikaan ma-la. Kahvilasta saat herkulliset munkit ja taukojuomat, sekä lounasta ma-pe klo 11-14 . Perjantaisin (16-19) ja lauantaisin (12-19) on tarjolla myös herkullista pizzaa.

Tiedustele myös Lauantai-aamupäivisin  järjestettäviä pupusynttäreitä. 

Talvella  osa Pikkupihan asukeista on  talvikodeissaan, mutta Pupukahvilan lisäksi Raudanmaan kylätalon pihalla voit nähdä käyskentelemässä pikkuponit Daisyn ja Lillin, voit käydä luistelemassa ja hiihtämässä pihasta lähtevällä hiihtoladulla kelitilanteen mukaan. 

Raudanmaan kyläosuuskunta ylläpitää talkoilla Lastenmaatila Pikkupihaa, missä pääset kesällä näkemään tuttuja ja vähän harvinaisempiakin eläimiä.  Tai varaa unohtumattomat eläinsynttärit lahjaksi päivänsankarille! Tule tapaamaan suloisia karvakavereita – voit tutustua jo etukäteen lastenmaatilan asukkaisiin TÄÄLLÄ.


Tervetuloa!

Raudanmaan kyläosuuskunta 

Soita: 0400 990875 Sähköposti: raudanmaankylaosuuskunta@gmail.com

 

Osoitteemme:
Ponsantie 1269